Live life to the fullest

DESERT grunge_carolineroxy grunge_carolineroxy5

grunge_carolineroxy2Jacket Notme / Top Illustrated people / Shorts Necessary clothing / Bracelets Icon

Vi har tre kvällar kvar i Rhodos innan det bär av hem till Stockholm igen (och en roadtrip ner genom västkusten!). Vi har hittat ett mysigt hak i gamla stan som vi ska in till nu. Det är massa små mysiga gator med folk och rörelse hela kvällarna. Hoppas ni får en fin kväll 🙂

We have three days left here in Rhodes before we go home to Stockholm again (and a roadtrip to the west coast!). We have found a great place in the Old town which we are heading to now. There are lots of cosy streets here with people and movement all nights. Hope you have a nice evening 🙂

Posted in: Outfits

You might also like

Ellinor Bjurström - Utvalda artiklar om vårt avslöjande Sponsored - Ur&Penn Upp Till 90% Ellinor Bjurström - Alla hjärtans dag Ellinor Bjurström - Hej där! Sponsored - Glitter Black Weekend 30% Ellinor Bjurström - Reparera ditt hår - Från rosa till blond

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *