Lumix love

lumixlove
Photo: Bingo Rimér

Min kära, kära kamera. Jag får ofta frågan vad jag har för kamera och jag har nyligen bytt till en Lumix GX1. Jag är kär. Eller så kär man kan bli i en kamera vill säga. Den är så liten men med så mycket innehåll. Jag fotar alltid på manuell och denna kamera är lättmanövrerad och smidig. Dock har jag lite ont i hjärtat nu eftersom min kamera ligger här halvdöd jämte mig. Objektivet är nämligen i väskan som aldrig kom fram till Arlanda när vi landade. Ångest!

My lovely camera. I often get the question what camera I use and I just changed to a Lumix GX1. I’m in love. As much as you can be in a camera ofc. It’s so small but as good as a big camera. I have a little heartache now though since my lense is in the bag that didn’t arrive to the airport (and all my other stuff). So annyoing 🙁

Posted in: Uncategorized
Kommentarer (2)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *