Love me baby

SUMMERNIGHTS9julii

Jag har hängt med Melina i solen idag, så underbart väder alltså! Nu har det precis varit en fotograf och reporter här och gjort en intervju om mig, min stil och garderob – himla härliga tjejer! Ska packa väskan snabbt och sedan resa ner mot västkusten. Har massa roliga saker framför mig: Göteborg, Varberg, Sthlms-veckan i Båstad och Visby och så självklart Liseberg. Älskar Liseberg, haha 😀

I’ve hung out with Melina today, we have so great weather! Later a photographer and reporter visited me for an interview about me, my style and wardrobe – great girls! Now I’m packing my bag and then traveling down to Gothenburg. I have a lot of things coming up: Gothenburg, Varberg, Stockholm-week in Båstad and Visby and ofc Liseberg. I love Liseberg (amusement park), haha 😀

Posted in: Travels
Kommentarer (3)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *