Misbehave

misbehave2b

Sweater Misbhv / Shades Rayban / Cap Urbanflavours / Shorts Wrangler / Shoes Converse Sarenza

Sitter på tåget ner mot Göteborg nu, dricker en smoothie och kollar ut över vårt vackra land samtidigt som jag jobbar lite på datorn, rätt mysigt faktiskt haha. När jag kommer fram ska vi äta middag och ha en lugn kväll, imorgon hoppas jag på sol så det blir Liseberg! Balder & flumeride i mitt hjärta 😉

I’m on the train down to Gothenburg now, having a smoothie and looking out at our beautiful country while working with the computer, cosy actually. When I’m arriving we’re having dinner and a chill night, tomorrow I wish for sun so that we can go to Liseberg. Balder & Flumeride in my heart 😉

Posted in: Outfits

You might also like

Ellinor Bjurström - Reparera ditt hår - Från rosa till blond Paulina Danielsson - Bloggrik vid 15. Ellinor Bjurström - Hej där! Sponsored - Ur&Penn Upp Till 90% Ellinor Bjurström - Utvalda artiklar om vårt avslöjande Sponsored - Glitter Black Weekend 30%