Strong body

strongbodyworkiii

mageeee

Har kört igång en liten dunderkur igen. Dricker två proteinshakes varje dag utöver vanliga måltider för vill öka några kilo på ett bra sätt. Jag har så galet svårt att gå upp i vikt att det inte räcker att äta så mycket jag bara kan och då är det bra att lägga till shakes. Jag använder: 3 dl mjölk, 1 banan och 1 dl proteinpulver. En på morgonen och sedan en efter träning eller efter kvällen. Ett bra tips om du vill gå upp i vikt på bra sätt, tycker det är viktigt att ta upp det då det mesta som skrivs är hur man tappar vikt. Men shaken är även att rekommendera alla efter träning 🙂

I’ve started a gain period again. I drink two protein shakes twice a day plus all normal meals because I’d like to gain some kilos in a healthy way. It’s really hard for me to gain weight by just eating so adding these shakes is great. I use: 3 dl milk, 1 banana, 1 dl protein powder. One in the morning and one after working out or in the evening. A great way to gain weight, I think it’s good with those tips too because it’s so much everywhere just for loosing weight. But the shake is great after working out, for everyone 🙂

Posted in: Workout

You might also like

We Are One - GISELA PIHLSJÖ OM ÅNGESTEN UNDER YTAN Sponsored - Ur&Penn Upp Till 90% Paulina Danielsson - Elly Pistol. Josephine Qvist - JUL MINGEL MED YANKEE Paulina Danielsson - Julklappstips! Sponsored - Glitter Black Weekend 30%

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *