Paradise

PARADISErhodes

För lite mindre än en vecka sen var vi i Rhodos och jag har fått en del mail där ni vill att jag ska tipsa om saker där. Vi bodde på Elysium spa hotel, ett femstjärnigt hotell med privat strand mellan Kalithea/Faleraki som är den sidan där det inte blåser så mycket (ändå blåste det sjukt mycket ibland haha). Det går bussar/taxi in till Rhodos city på ca 20 min.. Väl inne i City tycker jag man ska äta trerätters på Blue Coyote eller gå till Old town där dem har massa restauranger med jättefin utsikt. Gällande shopping så finns Sephora, Pull&Bear och Bershka så läge att spana in dem också. Rhodos är galet solsäkert med så missa inte att smörja in er om ni ska till denna fina ö 😉

Little less then a week ago we were in Rhodes and I’ve recieved some mails from you wanting me to give some advice. We stayed at Elysium spa hotel, a five star hotel with a private beach in between Kalithea/Faleraki which is the side without heavy winds (some days it was really windy though, haha) Buses/Taxis take you to the city in 20 min. In the city I suggest you to have a three dinner course at Blue Coyote or go to Old town where they have a lot of restaurants with great view. Speaking of shopping they have Sephora, Pull&Bear and Bershka which I love. Rhodes is very sunny so don’t forget your sunscreen if you’re going to this beautiful island 😉

Posted in: Travels
Kommentarer (6)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *