Rudeboy

rudeboy
Sneakie from todays / Shades Le specs, Notme

Här är en liten sneakie från dagens, resten av bilderna får ni imorgon! Det är ett litet stylingjobb jag har så det är extra skoj 🙂 Nu ska vi ha kräftskiva och imorgon är vi ett stort gäng som ska åka ner till Båstad för ett drinkevent jag ska vara med och hosta på Pepes Bodega, möjligen att jag ska ha ett Pause-event i Visby nästa vecka med, om jag har några läsare som är där så då måste ni komma 🙂

Here’s a sneakie from todays, I will upload the rest of the pics tomorrow. It’s for a styling job I have so it’s extra fun 🙂 Now we’re having cray fish and tomorrow we are a bunch of girls roadtriping to Båstad where I’m hosting a drink event, maybe I’ll host another Pause-event in Visby next week too, if any of my readers are there you’ll have to come 🙂

Posted in: Outfits
Kommentarer (4)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *