Allentown college

ALLENTOWN_CAROLINEROXY notme_carolineroxy1  notme_carolineroxy5 notme_carolineroxy4 notme_carolineroxy6 notme_carolineroxy7 notme_carolineroxy3 notme_carolineroxy8b
Notme shoes, knee socks, sweater, shades (Le specs) and necklace

Godmorgon! Gårdagens outfit är en av tre som jag har fått som stylingjobb för Notme när dem nu lanserar internationellt, riktigt roligt! Tjejligan ska snart ut på roadtrip till Båstad, solen skiner och musiken pumpar i bilen – magi.

Good morning! Yesterdays outfit is one of three that I’m doing for a styling job for Notme when they are launching international, so fun! Me and the girls are going on a roadtrip to Båstad now, the sun is shining and the music in the car is loud – magical!

Posted in: Outfits
Kommentarer (10)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *