Roadtrip

ROADTRIP2Woop woop! Vilken grym dag i Båstad! Vi körde på morgonen och köpte med oss glass på vägen.. Kl 13 kom vi till Loft på Pepes bodega för girls night out, somersby, burgare och gött häng. Sedan vidare för drinkar på båten där min grymma vän Jason dj:ar! Gryyym fest!!

Woop woop! What a great day in Båstad! We started the drive in the morning and picked up some ice cream on the way. At 13.00 we went to girls night out at Loft, pepes for drinks, burgers and chilling. Off to drinks at the boat where my awesome DJ-friend Jason are playing! Greeeat party!!

 

Posted in: Travels

You might also like

Paulina Danielsson - SKAFFA BARN :O Sponsored - Ur&Penn Upp Till 90% Paulina Danielsson - En tillbakablick på mina outfits från 2017 Del 1 Sandra Lindahl - Hej och godmorgon Paulina Danielsson - Maddiken 17 år. Sponsored - Glitter Black Weekend 30%

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *