Roadtrip

ROADTRIP2Woop woop! Vilken grym dag i Båstad! Vi körde på morgonen och köpte med oss glass på vägen.. Kl 13 kom vi till Loft på Pepes bodega för girls night out, somersby, burgare och gött häng. Sedan vidare för drinkar på båten där min grymma vän Jason dj:ar! Gryyym fest!!

Woop woop! What a great day in Båstad! We started the drive in the morning and picked up some ice cream on the way. At 13.00 we went to girls night out at Loft, pepes for drinks, burgers and chilling. Off to drinks at the boat where my awesome DJ-friend Jason are playing! Greeeat party!!

 

Posted in: Travels

You might also like

Alexandra Nilsson - Hetaste sneakers till hösten! Alexandra Nilsson - Happy pride! Alexandra Nilsson - I Oktober kommer även mina träningskläder! Alexandra Nilsson - Lunch på Sturehof med Janne

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *