Båstad

bastad1a bastad2
Swedish open – Tennisveckan/Stockholmsveckan Båstad
Vilken grym dag det var igår! Vi körde nedåt landet på morgonen med grym musik i högtalarna och ett gött gäng tjejer. Vi hängde på Loft/Pepes och sedan på en stor båt där Jason lirade. Rosé, sol & grym musik – kan det bli bättre? Och ikväll ska vi köra en grym fest med fotbollstjejsgänget, ska bli så kul att träffa alla igen!

What a great day yesterday! We started driving early with great loud music in the speakers and some awesoem girls. We hang out at Loft/Pepes and then at a big boat where Jason was playing. Rosé, sun and awesome music – like a dream! And tonight I’m meeting up with the soccergirls, I’m so excited to meet all again!

Posted in: Travels
Kommentarer (10)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *