Golden shoes

notme2_carolineroxy5bShoes from Notme

Hjälp vad trött jag är alltså, haha. Så går det när man är uppe och dansar hela nätterna 😉 Ikväll blir det därför megalugnt. Vi har precis varit på Campino och köpt mat, älskar deras kebabsås! Vi ska börja kolla på The Killing med, ska inte röra mig från soffan nu på hela kvällen. Nu checkar jag ut. Haha.

Omg, I’m so so tired, haha. That’s what’s happens when you’re up all nights dancing 😉 Therefor it will be a very very chill evening. We just went to Campino to pick up some food, I love their kebab sauce. We are going to see the first episode of The Killing now, I’m not moving from the sofa for the rest of the night. I’m checking out now. Haha.

Posted in: Shopping
Kommentarer (3)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *