U.S trip – Los Angeles

LA2b LA3 LA4
Los Angeles – Pics from our road trip through the U.S 

Los Angeles är lika idylliskt som i filmerna. Vi hängde en hel del i Beverly Hills, körde längs Rodeo drive upp och ned och fotade Hollywood-skylten. Här finns mycket shopping och sedan körde vi även upp på det berömda berget där mycket kändisar bor (Beckham, Cruise, Spears osv) – fastän man inte får, haha. I Los Angeles bör man även besöka Venice Beach (andra bilden) där man utan problem kan strosa runt en hel dag på stranden och kolla i skateboardparken och på marknaden längs gatan där.

Los Angeles is really like in the movies. We hung out a lot in Beverly Hills, drove along Rodeo drive and took photos of the Hollywood-sign. A lot of shopping and then we drove to the famous mountain where many famous people live (Beckham, Cruise, Spears etc) – even though you’re not permitted, haha. In Los Angeles you should also visit the Venice Beach (second pic) where you easily can spend one day on the beach, look at the skateboarders and the market along the street.

Posted in: Travels
Kommentarer (4)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *