Overnight oat

overnight

Godmorgon! Att starta dagen med träning och god frukost är grymt tycker jag. Jag älskar gröt. På sommaren när det är varmt kan det ju dock vara lite jobbigt med varm frukost så hur underbart är inte overnight oat? Jag körde på en enkel variant:

  • 1,5 dl havregryn + 1,5 dl kvarg + 1,5 dl mjölk + hallon & socker/stevia
    Rör ihop allt på kvällen och på morgonen är det bara att njuta! 😀

Good morning! To start the day with a work out and great breakfast is the best. I love oat meal. In the summer it can be hard when it’s hot though so how wonderful is overnight oat? I tried an easy one:

  • 1,5 cups oat + 1,5 cups quark + 1,5 cups milk + raspberries and sugar
    Make it in the evening and in the morning it’s soo ready to be eaten, haha 😀
Posted in: Workout

You might also like

Hedda Dibinger - new week We Are One - KLÄ DIG RÄTT I RÖTT I HÖST We Are One - OLIVIA HAGÉUS: ETT ÖPPET BREV TILL MIN KROPP Sponsored - Glitter Black Weekend 30% Sponsored - Ur&Penn Upp Till 90% Paulina Danielsson - Äntligen sol.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *