Bangerhead

banger

Jag fick en förfrågan av Bangerhead att välja ut mina fem skönhetsfavoriter och denna sapphire-tång från ghd blev en av dem! Funkar utmärkt att både platta och göra lockar med och så är den ju riktigt snygg också 😉 Om ni vill se resten av mina favoriter så kika in här – Caroline Roxys skönhetfavoriter! Ange rabattkoden ROXY20 i kassan så får ni 20% rabatt på allt 😀

I got a request from Bangerhead to pick my five beauty favs and this ghd sapphire was one of them. Perfect for both straight hair and beautiful waves, and it’s gorgeous too 😉 If you would like to see the rest of my favs, go here – ”Caroline Roxys beauty favs”! Put the discount code ROXY20 and you’ll get 20% off everything 😀

Posted in: Beauty

You might also like

Ellinor Bjurström - OM sanningen ska fram - sociala medier. Ellinor Bjurström - Måste man bli mogen för att man ska bli mamma? Sandra Lindahl - WHITE & BLUE Sandra Lindahl - Profilbehandling på Sherry Beauty Estetik

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *