Visby visions

visbyvisions Visby2a Visby2b

Woop, woop! Då bär det av mot Visby idag, så underbart. Fjärde året i rad och jag kan inte annat än älska det. Stockholmsveckan där nu och ett gäng kompisar är redan där, full fart. Så underbart att hänga på Kallis, dricka kall rosé i solen, cykla tandemcykel, strosa runt innanför murarna, underbart vackert – och galen fest. Taggad 😀

Woop, woop! Then we’re off to Visby today, so lovely. Fourth year in a row and I just love it. It’s the Stockholm week there now and a bunch of friends are already there. It’s so wonderful to hang out at Kallis, have a cold rose vine in the sund, bicycle around the island, hang out in the cute old town and beautiful streets, it’s so crazy beautiful – and the parties even worse, haha. Excited girl, yup! 😀

Posted in: Travels

You might also like

Sponsored - Glitter Black Weekend 30% Paulina Danielsson - Bloggrik vid 15. Sandra Lindahl - Varit på show Ellinor Bjurström - Utvalda artiklar om vårt avslöjande Sponsored - Ur&Penn Upp Till 90% Ellinor Bjurström - Hej där!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *