Pink party

pink_carolineroxy6b pink_carolineroxy2 pink_carolineroxyb pink_carolineroxy5
Body Necessaryclothing / Bikini Triangl / Shoes Jeffrey Campbell, Nevernaked

Hey! Är på väg till Göteborg nu, ska ut och äta och sedan får vi se vad som händer! Hängt med hela beach-gänget idag med, dem är för goa! Spelade smock, kul fast jag är kass haha. Otur i spel, tur i annat? 😉

hey guys! On my way to Gothenburg now. Going out for dinner at first then time will tell what happens.. I’ve hung out with the beach gang today, they’re awesome. We played a game called Smock, I’m so bad at it but its fun haha!

Posted in: Outfits

You might also like

Sponsored - Like a Halloween Quueen Sponsored - Dagens mest populära kampanjer Hedda Dibinger - Esmara by Heidi Klum x Lidl look Sandra Lindahl - Wanties!! Elin Hagberg - Har ni sett hur heltäckningsmattan blev i garderoben?? Paulina Danielsson - Glow!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *