Pink party

pink_carolineroxy6b pink_carolineroxy2 pink_carolineroxyb pink_carolineroxy5
Body Necessaryclothing / Bikini Triangl / Shoes Jeffrey Campbell, Nevernaked

Hey! Är på väg till Göteborg nu, ska ut och äta och sedan får vi se vad som händer! Hängt med hela beach-gänget idag med, dem är för goa! Spelade smock, kul fast jag är kass haha. Otur i spel, tur i annat? 😉

hey guys! On my way to Gothenburg now. Going out for dinner at first then time will tell what happens.. I’ve hung out with the beach gang today, they’re awesome. We played a game called Smock, I’m so bad at it but its fun haha!

Posted in: Outfits

You might also like

Ellinor Bjurström - Utvalda artiklar om vårt avslöjande Sponsored - Ur&Penn Upp Till 90% Ellinor Bjurström - Hej där! Ellinor Bjurström - Vecka 14 är kommen Paulina Danielsson - Bloggrik vid 15. Sponsored - Glitter Black Weekend 30%

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *