Visby w.29

Visby2013b1

Alltså sommar-Sverige kan vara det bästa av det bästa. Ytterligare en vecka som levererar rejält. När stockholmsveckan var i Båstad förra veckan sken solen och det gjorde den minst sagt i Visby med. Det ihop med live DJ’s, härliga vänner och glada människor är oslagbart. Har haft det fantastiskt. Idag går resan vidare mot nya äventyr i Göteborg, puss!

Summer in Sweden may be the best thing ever. Another fantastic week has passed. When the ”Stockholm-week” took place in Båstad the sun was shining and I can tell it did in Visby too. That along with live DJ’s, awesome friends and happy people are unbeatable. I’m so happy. Today we’re going to Gothenburg for new adventures, xo!

Posted in: Travels

You might also like

Alexandra Nilsson - Våga ta ett steg tillbaka.. Alexandra Nilsson - Det kostade en miljon att vara inne på beach cluben! Alexandra Nilsson - Just having a bath.. Alexandra Nilsson - Ute på äventyr med Lapoint

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *