Never let go

never1Photo: Bingo Rimér

Ikväll vill jag ligga i soffan och kolla på Pretty little liars. Jag ska äta pannkakor och glass och iskall mjölk. Behöver en sådan dag efter alla härliga äventyr och resor och fläng. Slappemåndag it is 😉

Tonight I want to lay down in the sofa and watch Pretty little liars. I’m having pancakes and ice cream and icecold milk. Need one evening like that after all awesome adventures and travels all over. Chill monday it is 😉

Posted in: Photoshoots

You might also like

Sponsored - Glitter Black Weekend 30% Ellinor Bjurström - Reparera ditt hår - Från rosa till blond Ellinor Bjurström - Alla hjärtans dag Sponsored - Ur&Penn Upp Till 90% Sandra Lindahl - Varit på show Ellinor Bjurström - Vecka 14 är kommen

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *