Boat trip

BOAT boat_carolineroxy11 boat_carolineroxy9 boat_carolineroxy8 boat_carolineroxy13 boat_carolineroxy4 boat_carolineroxy2Top H&M / Shorts London / Shoes Imso

Somrig och sval look idag. Sommarsverige fortsätter förvåna. Hängt med brudarna idag och ikväll blir det grill. Två dagar kvar på västkusten innan jag ska hem till Stockholm, ha supergrymma möten, dricka vin i solskenet med fina vännerna jag saknat så. Åh.

Summerish and chill look today. Summer-sweden is still great. Chilled by the beach with the girls today and tonight we’re going to bbq. Two days left on the west coast before going home to Stockholm, I’m so excited for some great meetings coming up, and having vine in the sunshine with my friends that I’ve missed so much. Oh.

Posted in: Outfits

You might also like

Sandra Lindahl - Fix i läggan (rubriken kan feltolkas, sorry) Josephine Qvist - ÅNGEST ÅNGEST ÅNGEST Lisa Anckarman - SÅ HÅLLER JAG MIG HÄLSOSAM Lisa Anckarman - AUTUMN HEELS Sponsored - Frossa i lyxiga varumärken, till galen rabatt! Sponsored - Dagens mest populära kampanjer

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *