Boat trip

BOAT boat_carolineroxy11 boat_carolineroxy9 boat_carolineroxy8 boat_carolineroxy13 boat_carolineroxy4 boat_carolineroxy2Top H&M / Shorts London / Shoes Imso

Somrig och sval look idag. Sommarsverige fortsätter förvåna. Hängt med brudarna idag och ikväll blir det grill. Två dagar kvar på västkusten innan jag ska hem till Stockholm, ha supergrymma möten, dricka vin i solskenet med fina vännerna jag saknat så. Åh.

Summerish and chill look today. Summer-sweden is still great. Chilled by the beach with the girls today and tonight we’re going to bbq. Two days left on the west coast before going home to Stockholm, I’m so excited for some great meetings coming up, and having vine in the sunshine with my friends that I’ve missed so much. Oh.

Posted in: Outfits

You might also like

Hedda Dibinger - new week We Are One - KLÄ DIG RÄTT I RÖTT I HÖST We Are One - OLIVIA HAGÉUS: ETT ÖPPET BREV TILL MIN KROPP Sponsored - Glitter Black Weekend 30% Sponsored - Ur&Penn Upp Till 90% Paulina Danielsson - Äntligen sol.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *