Visby II

VISBYY Visby2013a2
Visby, w.29

Bjussar på lite mer bilder från Visby – lite av det lugnare slaget (bakis&osminkad) eftersom ni fick festbilderna sist, kan väl vara kul det med haha. Ska hänga i Varberg i två dagar nu innan jag åker hem till Stockholm. Blir lite strandhäng på dagen och grill ikväll, underbart.

Posting some more pics from Visby – since you’ve got the party pics before you’re getting more relaxed pics now (hungover and without makeup), can be fun too, right? Haha. I’m hanging out in Varberg, west coast, for two days now before going home to Stockholm. Hanging at the beach with friends today and having bbq tonight, lovely.

Posted in: Travels

You might also like

Sponsored - Glitter Black Weekend 30% We Are One - GISELA TIPSAR OM BARCELONAS GULDKORN Sponsored - Ur&Penn Upp Till 90% We Are One - NYA KLOCKMÄRKET CARL EDMOND - RÄTT I TIDEN Paulina Danielsson - Elly Pistol. We Are One - GISELA PIHLSJÖ OM ÅNGESTEN UNDER YTAN

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *