Reload

18juni11b  18juni9 18juni13
Top Motel rocks / Shorts Lovelysally / Boots Dr Martens / Belt Cubus / Loops Glitter – more pics to come!

Så då var man på väg hem till Stockholm! Ikväll blir det grill med gänget och imorgon startar jag dagen med två spännande möten, det ena med att jag ska vara modell för deras SS14-kollektion, skoj!!  Därefter ska jag äntligen träffa Lisa igen. Fick reda på att jag ska till Way out west om två helger idag också, glad tjej!!! 🙂

So, I’m on my way back to Stockholm again. Tonight we’re having barbeque with the gang and tomorrow I’m starting early with two exciting meetings, one of them is about being their model for the SS-14 collection. Then I’m finally meeting Lisa again. I got to know that I’m going to the Way out west music-festival today, happy girl!  🙂

Posted in: Outfits

You might also like

Ellinor Bjurström - OM sanningen ska fram - sociala medier. Ellinor Bjurström - Måste man bli mogen för att man ska bli mamma? Sandra Lindahl - WHITE & BLUE Sandra Lindahl - Profilbehandling på Sherry Beauty Estetik

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *