City of dreams

 cityofdreams lovelysally_carolineroxy2 lovelysally_carolineroxy8 lovelysally_carolineroxy5 lovelysally_carolineroxy10 lovelysally_carolineroxy4 lovelysally_carolineroxy7 lovelysally_carolineroxy3
Leggings Lovelysally / Rings Galisfly / Shoes Converse Sarenza /  Bandana Carlings

Hejhopp! Idag kommer min syster på besök. Vi ska äta lunch och sedan ska vi på Spa ihop, mysigt! Ikväll ska vi ut ett stort gäng som bokat VIP-rummet på thaibåten för middag, sedan får vi se vart kvällen styr!

Hey! Today my sister’s coming to visit. I’m taking her out for lunch and then we’re going to spa together, nice! Tonight we are some people that have booked the VIP-room at the thaiboat, we’re having dinner there and then we’ll se what happens!

Posted in: Outfits

You might also like

Sponsored - Glitter Black Weekend 30% Ellinor Bjurström - Reparera ditt hår - Från rosa till blond Ellinor Bjurström - Alla hjärtans dag Sponsored - Ur&Penn Upp Till 90% Ellinor Bjurström - Utvalda artiklar om vårt avslöjande Sandra Lindahl - Varit på show

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *