Weeknd snapshots

WKND 28juli2

I helgen var jag och min syster på Luxuryspa på Hotel Reisen för att fira hennes födelsedag, mysigt! Vi fick turas om att få ett kurbad och massage och däremellan fick vi champagne. Vi var även och åt buffé med Jason och Peter och passade på att gå förbi kepskultur för lite grymma kepsar!

This weekend me and my sister went to Luxuryspa at Hotel Reisen to celebrate her birthday, really nice! We took a bath and got massages and in between a glass of champagne. We also went to eat buffet with Jason and Peter and went to the store kepskultur to find some awesome snapbacks!

Posted in: Uncategorized

You might also like

Sponsored - Glitter Black Weekend 30% Paulina Danielsson - Bloggrik vid 15. Sandra Lindahl - Varit på show Ellinor Bjurström - Utvalda artiklar om vårt avslöjande Sponsored - Ur&Penn Upp Till 90% Ellinor Bjurström - Hej där!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *