Weeknd snapshots

WKND 28juli2

I helgen var jag och min syster på Luxuryspa på Hotel Reisen för att fira hennes födelsedag, mysigt! Vi fick turas om att få ett kurbad och massage och däremellan fick vi champagne. Vi var även och åt buffé med Jason och Peter och passade på att gå förbi kepskultur för lite grymma kepsar!

This weekend me and my sister went to Luxuryspa at Hotel Reisen to celebrate her birthday, really nice! We took a bath and got massages and in between a glass of champagne. We also went to eat buffet with Jason and Peter and went to the store kepskultur to find some awesome snapbacks!

Posted in: Uncategorized

You might also like

Sponsored - Icon Mirror Alexandra Nilsson - #tbt - Australien och Nya Zeeland Alexandra Nilsson - Bilder från min telefon.. Ellinor Bjurström - En hörna är klar Alexandra Nilsson - Bokadirekt galan Intervju - Noomi Rapace

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *