Philippines

aphillippiness
Pics by me from our Asia-tour (found a really old Coke?! haha)

När vi var i Filippinerna så besökte vi lite olika ställen i landet. Favoriterna blev Panglao och framförallt Boracay. Boracay är verkligen paradiset och slår Thailand med hästlängder. Vattnet är kristallklart och sandet mjuk och vit som mjöl. Man kan åka iväg med egen segelbåt till obebodda öar och det är riktigt grym fest. Jag kommer lätt åka tillbaka igen. Dags att vakna upp ur resedrömmen – ut på Stockholms gator – som jag också älskar!

When we were in the Philippines we went to some different places in the country. Our favs was Panglao and especially Boracay. It’s paradise! Way better then Thailand. The water is cristal clear and the sand is soft and white as flour. You can go away with your own sailboat to small little islands and the clubbing is awesome. Time to wake up from the travelling-dream and get out to the streets of Stockholm – which I also love!

Posted in: Travels

You might also like

Alexandra Nilsson - Våga ta ett steg tillbaka.. Alexandra Nilsson - Det kostade en miljon att vara inne på beach cluben! Alexandra Nilsson - Just having a bath.. Alexandra Nilsson - Ute på äventyr med Lapoint

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *