Play dirty

playdirty_carolineroxy1  playdirty_carolineroxy3
playdirty_carolineroxy2
Hat Urbanflavours / Shoes PLNRD / Shorts IMSO / Top Motelrocks / Bracelets Phix clothing

Idag har jag varit hos frisören på [email protected], fräschade upp och klippte en decimeter (!!) – känner mig korthårig fast ingen annan ser väl knappt skillnad på min lejonman, haha. Det växer ut så fort ändå (vill ni ha hårtips här på bloggen?). Därefter mötte jag upp Lisa och fikade och sedan gick vi till Lexington-butiken på stureplan och shoppade loss, älskart! Nu – jobb 😀

Today I’ve been visiting the hairdresser at [email protected], refreshed and cut four inches (!!) – feel bold but no one will notice any difference at my lion’s mane, haha. It’s so fast growing anyways. (do you want hair tips in the blog?) Then I met up with Lisa and had a coffee and then went to the Lexington-store at stureplan and shopped a lot, love their stuff! Now – work 😀

blog

Posted in: Outfits
Kommentarer (10)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *