Under the sun

room23_carolineroxy1 room23_carolineroxy8 room23_carolineroxy6 room23_carolineroxy9b room23_carolineroxy3 room23_carolineroxy7 room23_carolineroxy5 room23_carolineroxy
Leggings Room23 / Shoes Jeffrey Campbell from Henry Kole/ Bandana Carlings / Gloves GT

Vi sitter tre brudar hos mig och är sugna på galna upptåg. Vi kollade på att dra till London över ett dygn men fanns inga flyg, typiskt. Idag har jag och Lisa hängt på söder en stund, var inne på carlings och köpte 4 nya bandanas, haha. Även hunnit med en intervju. Nä nu ska vi se vad vi kan hitta på för skoj, puss!

We are three chics hanging out at my place looking for some fun to do. We thought about going to London for 24 hours but didn’t find any flights, so typical. Today me and Lisa have been hanging out at söder a while, I bought four new bandanas at Carlings, haha. I did an interview too. Now we’re seeking some adventures, xo!

Posted in: Outfits
Kommentarer (4)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *