Work out buddies

WORKOUT2Nike shoes & Vibrab shoes from Sarenza / Protein powder & shaker Gymgrossisten

Mina absoluta favoriter att ha på fötterna när jag tränar löpning är Nike Free. Det är en ultralätt sko och bra om du har neutralt löpsteg. Mitt tredje par fick bli dessa ovan, glada färger på fötterna! Har även införskaffat ett par barfota pjucks (snygga? haha!), funderar på att ta dem för veckans löptur idag. Efter att jag sprungit blandar jag en shake bestående av 1 skopa proteinpulver, 1 banan och 3 dl mjölk. Mina två favoritsmaker just nu är päronsplitt och cocos, mums 🙂

My absolute favs for the feet while running is Nike Free. It’s a super lightweight shoe for those who have a neutral running style. My third pair are those above, happy colors for the feet! I also got a pair of barefoot shoes (gorgeous? haha!), I’m thinking about taking those for my weekly run today. After running I make a shake of 1 scoop protein powder, 1 banana and 3 dl milk. My two fav tastes right now is vanilla pear and cocos, yummie 🙂

Posted in: Workout
Kommentarer (4)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *