Motorbiker

gypsy10b gypsy4b gypsy3 gypsy1 gypsy5 gypsy2 gypsy12 gypsy9
Cardigan Hotheart / Shorts Phix clothing / Boots Frey – creativelounge / Cap Urbanflavours / Watch Larsson & Jennings / Bracelet Albachiara / Rings The hatters / Bag 2dayslook

Woop woop, är så glad! 🙂 Livet leker, imorgon ska vi till Liseberg, looove it! Mindre än en vecka till Way out west med. Musiken som pumpar, vännerna runt en, sommar och en kropp som aldrig vill sluta dansa – jag älskar stadsfestivaler! Förresten – kul att jag ska se lite badass ut på en bild ovan och mina fingrar är helt skeva, haha! 😛

Woop woop, I’m so happy 🙂 Life’s great, tomorrow we’re going to Liseberg, love it! And it’s less than a week to way out west music festival. Loud music, friends around, summer and a body that wont stop dancing – I love city festivals! Btw – fun that I’m trying to look a bit badass at one pic above and my fingers are pretty screwed up, haha! 😛

Posted in: Outfits
Kommentarer (5)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *