Gothenburg

3aug

Jag och Sanna hängde runt i Göteborg igår. Shoppade, drack kaffe, pratade, åt lunch, skrattade – i solen, i regnet. Köpte lite fina grejer som jag ska visa er inom kort. Blev även en Ralph Lauren-tröja till P. Bara på grund av Ralph Lauren så känner man för att vara grabb ibland, haha. Nu ska vi till Liseberg. Gissa vem som är taggad? (viftar med båda händerna). Haha.

Me and Sanna hung out in Gothenburg yesterday. Did some shopping, had coffee, talked, laughed, had lunch – in the sund, in the rain. Bought some stuff I’m gonna show you shortly. Also a Ralph Lauren sweater to P. Just because of Ralph Lauren I want to be a guy sometimes, haha. Now we’re going to Liseberg. Guess who’s excited as a kid? (Waving both hands). Haha.

Posted in: Uncategorized

You might also like

Sponsored - Glitter Black Weekend 30% Hedda Dibinger - Esmara by Heidi Klum x Lidl look Josephine Qvist - VILL NI HA SPA ERBJUDANDEN? SE HIT!! Paulina Danielsson - Ö Sponsored - Ur&Penn Upp Till 90% Elin Hagberg - Hemdesigners

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *