Flamingo

flamingo_carolineroxyB flamingo_carolineroxy9 flamingo_carolineroxy2b flamingo_carolineroxy7 flamingo_carolineroxy5b

blog
Body Lovelysally / Shorts & Shoes Imso / Bandana Carlings / Sunnies Lespecs

Todeloo! Idag har jag hängt med Angie och Cicci! Druckit kaffe, ätit bullar och hängt på stranden. Blev dock tokmolnigt men skönt ändå.. Nu myser jag med min lilla voffi som jag saknat så.. Tänk att jag haft henne i TIO år.. Galet! <3

Todeloo! Today I’ve hung out with Angie and Cicci! Had coffee and cinnamon buns and hung out by the beach. It got really cloudy but it was nice anyway.. Now I’m spending time with my doggie that I’ve missed so much.. It’s crazy I’ve had her for TEN years! <3

Posted in: Outfits

You might also like

Ellinor Bjurström - Reparera ditt hår - Från rosa till blond Paulina Danielsson - Bloggrik vid 15. Ellinor Bjurström - Hej där! Sponsored - Ur&Penn Upp Till 90% Ellinor Bjurström - Utvalda artiklar om vårt avslöjande Sponsored - Glitter Black Weekend 30%

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *