La la la

 stay_carolineroxy1cstay_carolineroxy2 stay_carolineroxy3

Godmorgon! Har varit så glad i natt så jag knappt kunnat sova. Vågar inte berätta förrän allt är klart men ÅH vad skoj, helt galet. Denna sommaren har varit så fantastisk. Ett stort äventyr! Och sol har vi haft. Hoppas solen skiner på er både utomhus och inombords <3

Good morning! I’ve been so happy tonight I almost couldn’t sleep. I don’t dare to tell you before everything is ready but OMG, so crazy. This summer has been amazing. One big adventure! And it’s been so sunny. Hope the sun is shining on you, both outside and inside <3

Posted in: Uncategorized

You might also like

Sponsored - Zalando @ Way out west Lisa Anckarman - YELLOW OBSESSION Sponsored - Get your Glossybox today! Keela - Mirakelkur tack. We Are One - GISELA OM ÅNGESTEN Paulina Danielsson - Soalrium som är mindre skadligt för huden.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *