Shining bright

sea_carolineroxy9a sea_carolineroxy4 sea_carolineroxy6 sea_carolineroxy2 sea_carolineroxy3 sea_carolineroxy sea_carolineroxy5

Top Bikbok / Skirt Imso / Watch Larsson & Jennings / Shoes Sugarfree shoes / Jewelry H&M

Åh, Way out west nu då!! Håkan och ballaste The Knife spelar bland annat. Har så mycket minnen till både Håkans och Knife’s låtar. Spelat Heartbeats på repeat i bilen när jag just fått körkort, dansat i timmar till Kom igen Lena, ni fattar. Så – hej nostalgi!

Oh, way out west again now. Håkan and coolest the Knife are playing. I’ve so much memories to both Håkan’s and Knife’s songs. Played Heartbeat at repeat in the car when I got my driver license, danced for hours to Kom Igen Lena, you got it. So – hello nostalgia!

Posted in: Outfits

You might also like

BYGISELA - NEXT - PHOTO SHOOT Paulina Danielsson - Nicotex. Sponsored - Digital Queen Sponsored - FARINA - NAKD Josephine Qvist - ÖNSKAR ATT JAG KUNDE PEPPA ER  Lisa Anckarman - TWIST & TANGO SWIMWEAR

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *