Way out west

wayoutwest wayoutwest9 wayoutwest2 wayoutwest6 wayoutwest7 wayoutwest10 wayoutwest5 wayoutwest8 wayoutwest4 wayoutwest3 wayoutwest11 wayoutwest12

Ännu en festival till minnena, denna gång Way out west, och jag kan inte sluta älska stadsfestivaler. Artist efter artist på scen och gött häng. Jag och P åkte dit ifrån Varberg och hängde med några av hans gamla killpolare och vi mötte även upp lite andra bloggare etc – störtsköna dagar helt enkelt! Får tacka Ojidrinks som hookade upp oss med biljetter.

Another music festival has passed by, this time Way out west, and I can’t stop loving city festivals. So much great music and great friends. Me and P went there from Varberg and hung out with some of his old friends and we also met up with some other bloggers etc – awesome days! Big thanks to Ojidrink for hooking us up with tickets.

Posted in: Travels
Kommentarer (2)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *