Roxy TV

tv1 tv3 tv2

Vilken dag! Efter Alicia Keys igår tog jag nattbussen till Stockholm. Kom hem på morgonen, slängde in väskan och gick ut till taxin till TV4-huset där jag fick frukost och smink och sedan in i direktsändning av Nyhetsmorgon, haha. Ni kan se klippet här

What a day! After Alicia Keys yesterday I took the night bus to Stockholm. Got home by the morning, left my bag and went out to grab the taxi to the TV4-house where I got breakfast and make up done and then in  a TV-live show, haha. You can see the show here

Posted in: Uncategorized

You might also like

Sponsored - Glitter Black Weekend 30% Paulina Danielsson - Bloggrik vid 15. Sandra Lindahl - Varit på show Ellinor Bjurström - Utvalda artiklar om vårt avslöjande Sponsored - Ur&Penn Upp Till 90% Ellinor Bjurström - Hej där!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *