Party people

WOWgbg fashionweek1 fashionweek2Some pics of the latest days happenings (Pic 1 by Fanny)

Idag är ingen vanlig dag för idag fyller jag år! Så nu ska jag och Malin äta födelsedagsfrukost 😀 Igår var jag och gänget ovanför på Stockholm Fashion week party. Trevligt häng och sedan var vi en sväng på Vapiano med.

Today is not a regular day, it’s my birthday! So me and Malin are having birthday breakfast now 😀 Me and the gang above went to Stockholm Fashion week party yesterday. We hung out there and also went to Vapiano afterwords.

Posted in: Shopping

You might also like

Paulina Danielsson - Tjäna pengar på bloggen Josephine Qvist - HAWAIIAN TROPIC EVENT Sponsored - Digital Queen Sponsored - FARINA - NAKD Lisa Anckarman - TWIST & TANGO SWIMWEAR Josephine Qvist -

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *