Party people

WOWgbg fashionweek1 fashionweek2Some pics of the latest days happenings (Pic 1 by Fanny)

Idag är ingen vanlig dag för idag fyller jag år! Så nu ska jag och Malin äta födelsedagsfrukost 😀 Igår var jag och gänget ovanför på Stockholm Fashion week party. Trevligt häng och sedan var vi en sväng på Vapiano med.

Today is not a regular day, it’s my birthday! So me and Malin are having birthday breakfast now 😀 Me and the gang above went to Stockholm Fashion week party yesterday. We hung out there and also went to Vapiano afterwords.

Posted in: Shopping

You might also like

Hedda Dibinger - new week We Are One - KLÄ DIG RÄTT I RÖTT I HÖST We Are One - OLIVIA HAGÉUS: ETT ÖPPET BREV TILL MIN KROPP Sponsored - Glitter Black Weekend 30% Sponsored - Ur&Penn Upp Till 90% Paulina Danielsson - Äntligen sol.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *