Birthday

BIRTHDAY_CAROLINEROXYB8 BIRTHDAY_CAROLINEROXY7 BIRTHDAY_CAROLINEROXY4 BIRTHDAY_CAROLINEROXY2BIRTHDAY_CAROLINEROXY5Top Lovelysally / Headband TMG / Boots Creativelounge / Shorts IMSO

Tjudeluu! Fick va med lite ballonger på bilderna igår eftersom jag fyllde år. Idag har jag varit förbi hos Jofamas showrum och blivit intervjuad twice. Nu ikväll är det ett fashion week-event på café opera som vi tänkte glida förbi – mer om det imorgon!

Heey! Had some balloons in the pics yesterday since it was my birthday. Today I’ve been on a meeting with Jofama, had coffee with the girls and got interviewed twice. Tonight it’s a stockholm fashion week-event at café opera which we are heading to – more about that tomorrow!

Posted in: Outfits

You might also like

Alexandra Nilsson - Ingen rolig period av mitt liv.. Alexandra Nilsson - Summer wanties.. Josephine Qvist - IM SORRY OCH LITE HJÄLP BEHÖVS Alexandra Nilsson - Det bästa med sommaren enligt mig

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *