Birthday

BIRTHDAY_CAROLINEROXYB8 BIRTHDAY_CAROLINEROXY7 BIRTHDAY_CAROLINEROXY4 BIRTHDAY_CAROLINEROXY2BIRTHDAY_CAROLINEROXY5Top Lovelysally / Headband TMG / Boots Creativelounge / Shorts IMSO

Tjudeluu! Fick va med lite ballonger på bilderna igår eftersom jag fyllde år. Idag har jag varit förbi hos Jofamas showrum och blivit intervjuad twice. Nu ikväll är det ett fashion week-event på café opera som vi tänkte glida förbi – mer om det imorgon!

Heey! Had some balloons in the pics yesterday since it was my birthday. Today I’ve been on a meeting with Jofama, had coffee with the girls and got interviewed twice. Tonight it’s a stockholm fashion week-event at café opera which we are heading to – more about that tomorrow!

Posted in: Outfits

You might also like

Sponsored - Glitter Black Weekend 30% Ellinor Bjurström - Reparera ditt hår - Från rosa till blond Ellinor Bjurström - Alla hjärtans dag Sponsored - Ur&Penn Upp Till 90% Sandra Lindahl - Varit på show Ellinor Bjurström - Vecka 14 är kommen

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *