Birthday kiddo

BIRTHDAY_CAROLINEROXY birthday5 birthday

Vi firade min födelsedag igår med middag på Friday. Jag, Cicci, Malin, Alex och Melina. Åt Fajitas och sedan sjöng halva Fridays – tjejerna hade styrt upp det bakom min rygg, haha. Oreos till efterrätt, himla mysigt. Blev ganska lugnt, blir lite mer firande till helgen. Den dagen jag fyller 25 år däremot – DÅ ska det bli skiva, haha.

We celebrated my birthday yesterday with dinner at Friday’s. Me, Cicci, Malin, Alex and Melina. Had Fajitas and half the restaurant sang for me – the girls arranged that behind my back, haha. Oreos for desert, really cosy. Pretty chilly but we’ll celebrate more in the weekend. The day I turn 25 I will have a BIG party, haha.

Posted in: Uncategorized
Kommentarer (3)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *