Fashion days

fashionweek3 fashion3 jofama_marie_carolineroxy jofama5

Senaste dagarna har det blivit både pressvisningar, modevisningar och showroom-besök. Trevligast har det varit hos Jofama där jag även pratade med vackra Marie om hennes kollektion – har på mig favoriten på bilden ovan. Ikväll tänkte vi ut och svänga lite efter en grym vecka, baam

Latest days meant press shows, fashion shows and showroom-visits. The best was at Jofama’s where I also talked with beautiful Marie about her latest collection – I wear my fav in the pic above. Tonight we’re going out dancing, baam

Posted in: Uncategorized

You might also like

Sponsored - Bangerhead - 20% rea Sandra Lindahl - Mot Aspabruk Sponsored - Get your Glossybox today! Josephine Qvist - Q&A FRÅGOR TILL YOUTUBE VIDEO Lisa Anckarman - #IDEALOFSWEDEN AW17 We Are One - DET HÄR FÅR DU INTE MISSA: KEDJORNAS IT-PLAGG

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *