Fashion days

fashionweek3 fashion3 jofama_marie_carolineroxy jofama5

Senaste dagarna har det blivit både pressvisningar, modevisningar och showroom-besök. Trevligast har det varit hos Jofama där jag även pratade med vackra Marie om hennes kollektion – har på mig favoriten på bilden ovan. Ikväll tänkte vi ut och svänga lite efter en grym vecka, baam

Latest days meant press shows, fashion shows and showroom-visits. The best was at Jofama’s where I also talked with beautiful Marie about her latest collection – I wear my fav in the pic above. Tonight we’re going out dancing, baam

Posted in: Uncategorized

You might also like

Sandra Lindahl - UMEÅ OPEN Paulina Danielsson - Brun utan sol Paulina Danielsson - Kom hit och rör om lite, jag behöver något att skriva om. Ellinor Bjurström - 15% rabatt på MOCKBERG

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *