New York

newyork_carolineroxy1 newyork_carolineroxy4 newyork_carolineroxy2 newyork_carolineroxy5 newyork_carolineroxy newyork_carolineroxy6
Leather jacket Jofama by Marie Serneholt / Shirt Rebel Couture / Shorts Pull & Bear / Shades Le specs / Shoes Docs

Äntligen fick jag träffat min fina Lisa igen, galet längesen. Blev såklart fika på Mocco, haha. Jobbat och gymmat och nu gör vi om vårat vardagsrum till ett stort dansgolv – så vi tre tjejer kan dansa loss, woopie! 😉

Finally I got to meet my beautiful friend Lisa again, too long. Ofc we had coffe at Mocco, haha. I’ve worked and worked out too and now we are making a dance floor of our living room – so that we three girls can dance around, woopie! 😉

Posted in: Outfits

You might also like

Paulina Danielsson - Idag så känns allt lite bättre. Lisa Anckarman - NEW YORK IMORGON Sponsored - Get your Glossybox today! BYGISELA - SOMMAR I SKJORTA OCH JEANS Sponsored - Mad Lady 30-50% rea Josephine Qvist - JUST LIKE THIS, ALL DAY LONG

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *