Game on

ball_carolineroxy1 ball_carolineroxy2 ball_carolineroxy5 ball_carolineroxy7Top Asos / Pants 2dayslook / Shoes Sarenza / Bikini Triangl

Vi försöker testa på poledance här hemma haha, vi har ju en stång i vardagsrummet – hur sjukt?! Blir middag och drinkar ute sen och så dansa runt i sommarnatten – en av det sista verkar det som. Men har trillat in massa inbjudningar till visningarna på MBFW i brevlåda så har nytt att se fram emot, puss! 🙂

We’re trying pole dancing here in our living room, how sick is it that we have a pole in our home?! haha. We’re having dinner and drinks out later and then we’re out dancing in the summer night – probably one of the last. But the invitations to the MBFW fashion shows are starting to show up in the mail box so I’ve new things to look forward too, xo 🙂

Posted in: Outfits
Kommentarer (12)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *