Scarface

scarface_carolineroxy harley_carolineroxy1 harley_carolineroxy3 harley_carolineroxy harley_carolineroxy6 harley_carolineroxy8

Shoes Sarenza / Headband 5thandfarmer / Shorts Levis3k / Top American Vintage / Sunnies Le specs, Imso

Alltså, var tvungen haha. Igår körde en bil in i mig på övergångsstället så jag flög in i vägskylten och spräckte/snittade ögonbrynet. Blödde galet men nu är det lugnt. Fick stygnplåster på södersjukan och ser nu ut som värsta boxarn, haha.

Haha, just had to. Yesterday I got hit by a car at the crossing so my head hit a traffic sign and cracked my eyebrow. It was a lot of blood but now I’m fine. I got some stitch patches at the hospital so now I’m looking like a real fighter, haha.

bloglovin

Posted in: Outfits
Kommentarer (8)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *