50’S RIDE

WELCOME_CAROLINEROXY bow_carolineroxy8 bow_carolineroxy3 50S_CAROLINEROXYB bow_carolineroxy10 bow_carolineroxy7 bow_carolineroxy5
Bomber jacket Motelrocks / Shorts Imso / Shoes Sarenza / Bracelet Eversilver / Watch Larsson & Jennings
Photo: Sanja M

Första riktiga inlägget skrivet på Imnext-bloggen och jag är galet taggad. Imorgon drar dessutom modeveckan igång här i Stockholm och vi i I’m next-teamet kommer gå dit ihop, hänga på alla visningar och annat däremellan. Vi har även en svit på Berns under tisdagen. Så mycket som händer just nu, även några grejer jag inte får berätta än. Hoppas ni är lika taggade som jag, puss!

First post at the Imnext-blog and I’m so excited. Also, the Mercedez Bens Fashion Week starts here tomorrow and the Im Next-team of five bloggers are heading there together. I’m going to see the fashion shows, other events and also we have an I’m next-lounge at Berns during the tuesday. So much things going on now, even some things I can’t tell you yet. Hope you’re as excited as I am – xo!

Posted in: Outfits

You might also like

Sponsored - Glitter Black Weekend 30% Ellinor Bjurström - Reparera ditt hår - Från rosa till blond Ellinor Bjurström - Alla hjärtans dag Sponsored - Ur&Penn Upp Till 90% Sandra Lindahl - Varit på show Ellinor Bjurström - Vecka 14 är kommen

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *