Gina Tricot show room

GT1 gt3 gt2

Var i Ginas showroom häromdagen och hälsade på. Hittade en hel del nytt fint. Höstmodet gör ju att den trots regn o mörker är helt okej, haha. Nu ska jag möta upp Im next-kollegorna Victoria och Lisa och starta årets fashion week med J.Lindeberg visningen. Woop woop!

I visited Ginas showroom the other day. Found some really great stuff. The autumn gets a bit better because of the great fashion, haha. Now I’m meeting up with Victoria and Lisa to start this years fashion week with the J.Lindeberg show. Woop woop!

 bloglovin

Posted in: Shopping

You might also like

We Are One - GISELA TIPSAR OM BARCELONAS GULDKORN Sponsored - Ur&Penn Upp Till 90% Sponsored - Glitter Black Weekend 30% We Are One - OLIVIA HAGÉUS: ETT ÖPPET BREV TILL MIN KROPP Paulina Danielsson - Vårat boende på Koh Samui! Keela - Min nya pulsklocka!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *