Gina Tricot show room

GT1 gt3 gt2

Var i Ginas showroom häromdagen och hälsade på. Hittade en hel del nytt fint. Höstmodet gör ju att den trots regn o mörker är helt okej, haha. Nu ska jag möta upp Im next-kollegorna Victoria och Lisa och starta årets fashion week med J.Lindeberg visningen. Woop woop!

I visited Ginas showroom the other day. Found some really great stuff. The autumn gets a bit better because of the great fashion, haha. Now I’m meeting up with Victoria and Lisa to start this years fashion week with the J.Lindeberg show. Woop woop!

 bloglovin

Posted in: Shopping

You might also like

Josephine Qvist - HOME UPDATE Lisa Anckarman - VÄRLDENS BÄSTA FREDAG! HEJ!  Sponsored - Like a Halloween Quueen Sponsored - Dagens mest populära kampanjer Paulina Danielsson - Forma Vita! Sandra Lindahl - Helgen med VG

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *