MBFW Day 1

MBFW MBFW2 mbfw8 mbfw3
mbfw5
Snaps from MBFW / (Pic 3 by Lisa)

Första dagen av MBFW Stockholm är slut och vi är redo för dag 2. Gårdagen var fylld av grymma visningar, min favorit var J.Lindeberg. Kommer bomba med bilder och även vad jag bär här om dagarna. Nu är alla i I’m next-teamet samlade (sitter med varsin Mac just nu haha) och vi är redo för dag 2, baaam!

First day of MBFW Stockholm was amazing. We want to a lot of shows, my favorite was J.Lindeberg. I’m gonna post a lot of pics and also what I wore yesterday. The whole I’m next-team are gathered (with one Mac each haha) and we’re ready for day 2, baaam!

Posted in: Shopping

You might also like

Josephine Qvist - IM SORRY OCH LITE HJÄLP BEHÖVS Alexandra Nilsson - Business Alexandra Alexandra Nilsson - Sommarkvällar när dom är som bäst Alexandra Nilsson - Late evenings..

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *