What I wore

MBFW_CAROLINEROXY1A mbfw_carolineroxy3  mbfw_carolineroxy2
Shorts Levis / Hat H&M / Boots Frey / Watch Larsson & Jennings / Bracelet Eversilver
Photo: Rami Hanna, edit me

Såhär såg jag ut igår, lite annorlunda ouftit-bilder men det är ju bara skoj!  Idag har vi sett lite visningar, bl.a. Textilhögskolan och Ida Sjöstedt – såg en grym favorit. Sedan har vi i Im Next-teamet hängt i vår svit på Berns resten av tiden, haft mycket bra folk på besök.. Ikväll väntar fler visningar!

This is how I looked yesterday, first day of MBFW Stockholm. Today we’ve seen some shows, one of them was I. Sjöstedt and I discovered an amazing dress. Rest of the time the whole I’m next time have been in our suite, have had a lot of people visiting. Tonight we’re up to more shows!

Posted in: Outfits
Kommentarer (10)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *