MBFW day 2

mbfw_day2e
Ida Sjöstedtmbfw_day2c
Crazy designs at Textiles degree showmbfw_day2b
My seatmbfw_day2
Awesome shoesmbfw6 

Galet hektisk dag igår. Massor av visningar och massor av folk i vår I’m next-svit på Berns. Däremellan var jag och Victoria på Vigårda och åt galet god oxfilé. Idag ska vi på blogglunch med Stylight, visningar och avslutningsfest. Later, finingar!

Hectic day yesterday. A lot of shows and a lot of people in our I’m next-suite at Berns. In between me and Victoria was at Vigårda and had the best fillet of beef ever. Today we’re heading to a blogg lunch with Stylight, some more shows and ending party. Later, sweeties!

 

 

Posted in: Shopping

You might also like

Sponsored - Ur&Penn Upp Till 90% Ellinor Bjurström - Hej där! Sponsored - Glitter Black Weekend 30% Paulina Danielsson - LÄR ER TANTER! Paulina Danielsson - Bloggrik vid 15. Ellinor Bjurström - Reparera ditt hår - Från rosa till blond

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *