Cut it out

GRUNGE_CAROLINEROXY1  grunge_carolineroxy5
I’ve made some cuttings in one leg and the other one is cut straight offgrunge_carolineroxy3 grunge_carolineroxy2
mbfwday3
Shirt & Jeans BikBok / Boots Dr Martens / Hat H&M / Tank American apparel / Watch Larsson & Jennings / Necklase Regalrose
Photo 1-4 : Sanja M Photo 5: Stockholm streetstyle

Jeansen då.. Klippte ena benet rakt av och satte sedan på det lösa jeansbenet ändå. Fick en hel del frågor igår om hur jag höll det uppe, hade tänkt på fashiontape men modeveckan har varit hektiskt så hann inte men det satt uppe bra ändå. Tyckte det var lite kul, och väldigt jag. Modeveckan har varit grym och hektiskt – och ikväll väntar D.brand middag!

The jeans.. I cut one leg straight off and wore it anyway. Got a lot of questions yesterday how it was stuck, I was thinking about using fashion tape but the fashion week was so stressful so I didn’t find the time but it was OK anyway. I thought it was a little playful, and very me. So, the fashion week has been amazing and hectic – and tonight the D.brand dinner are waiting!

bloglovin

Posted in: Uncategorized
Kommentarer (4)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *