Dream team

DREAMTEAM styll
Ready for the runwaySTYLUCNH3
Lisa & Victoria 
STYLUCNH2
Fanny & My at the Stylight blogger lunchSTYLUCNH5
I’m next suiteSTYLUCNH4

Här är lite bilder från senaste dagarna. Vi bloggare på I’m next hängde hela veckan och vi har haft det grymt bra. I onsdags var vi även på Stylights blogglunch med lite andra sköna modebloggare! Igår var jag, Victoria, My och Alex på D brands middag ute på Saltsjöbaden, så fint verkligen!

Here are some pics from the latest day. Me and the other bloggers at I’m next have had an amazing week together. We also went to Stylights blogger lunch with some other awesome bloggers. Yesterday we went to the D brand dinner at a castle, so beautiful! 

Posted in: Shopping

You might also like

We Are One - GISELA OM ÅNGESTEN BYGISELA - UPDATE: BARCELONA Sponsored - Get your Glossybox today! We Are One - DEN STORA STRÅ-TRENDEN Sponsored - Zalando @ Way out west Sandra Lindahl - Nu är de höst

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *