Dream team

DREAMTEAM styll
Ready for the runwaySTYLUCNH3
Lisa & Victoria 
STYLUCNH2
Fanny & My at the Stylight blogger lunchSTYLUCNH5
I’m next suiteSTYLUCNH4

Här är lite bilder från senaste dagarna. Vi bloggare på I’m next hängde hela veckan och vi har haft det grymt bra. I onsdags var vi även på Stylights blogglunch med lite andra sköna modebloggare! Igår var jag, Victoria, My och Alex på D brands middag ute på Saltsjöbaden, så fint verkligen!

Here are some pics from the latest day. Me and the other bloggers at I’m next have had an amazing week together. We also went to Stylights blogger lunch with some other awesome bloggers. Yesterday we went to the D brand dinner at a castle, so beautiful! 

Posted in: Shopping

You might also like

Sponsored - Ur&Penn Upp Till 90% Ellinor Bjurström - Utvalda artiklar om vårt avslöjande Sponsored - Glitter Black Weekend 30% Ellinor Bjurström - Reparera ditt hår - Från rosa till blond Paulina Danielsson - Bloggrik vid 15. Paulina Danielsson - LÄR ER TANTER!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *