KINGDOM

KINGDOM_CAROLINEROXYskate_carolineroxy3
Denim vest from The editors market. More pics will follow

Hej fina! Är nere på västkusten och hänger. Snacka om kontraster. Denna vecka har varit helt galet, tusen saker som hänt och inte en lugn stund – på ett bra sätt. Här står tiden typ still. Jag tycker det är skönt. Typ EN dag, haha. Nu: gymet!

Hey sweeties! I’m hanging out at the swedish west coast. Talk about differences. This week have been so crazy, a lot of things have happen all the time – in a good way. Here the time has stopped. It’s nice.. For like ONE day, haha. Now: the gym!

bloglovin

Posted in: Outfits

You might also like

Josephine Qvist - PERFEKT SPORTBH FÖR BIGBOOBS Alexandra Nilsson - Det kostade en miljon att vara inne på beach cluben! Alexandra Nilsson - One day in Sanur Alexandra Nilsson - No surfing pics yet...

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *