SPEED

skate_carolineroxy1A skate_carolineroxy11 skate_carolineroxy4 skate_carolineroxy8 skate_carolineroxy5 skate_carolineroxy skate_carolineroxy9 skate_carolineroxy1
Vest Editors market / Pants & cap Imso / Shoes Sarenza / Bracelets H&M / Watch Larsson & Jennings / Photo Sanja M

Sjukt bra dag. Fått ordning på massa grejer som man liksom verkligen inte hann förra veckan. Nu är jag på banan igen och mer taggad än någonsin. Håller på och spanar klänningar inför alla galor som är på G. Hoppas ni får en fin kväll!

Awesome day. Got a lot of things done that I really didn’t had time to last week. Now I’m back on track and more excited than ever. I’m looking for dresses to wear to the upcoming gala performances. Hope you have a great evening, xo!

bloglovin

Posted in: Outfits
Kommentarer (8)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *